Predstavljanje IT Grupe d.o.o.

IT grupu d.o.o. su 2006. osnovali Davor Žic i Ivan Milaković kao poduzeće za projektiranje, implementaciju i održavanje informatičkih sustava. Svoje temelje smo izgradili poslujući diljem Hrvatske i Slovenije da bi nakon godina iskustva i uspješnog napretka svoje poslovanje proširili na prostore Austrije te Bosne i Hercegovine.

  • 2006. firma postaje Cisco, IBM te Microsoft partner
  • 2007. otvaranje GoldenSunCasina u Dubrovniku
  • 2008. postajemo jedan od prvih integratora koji nude backup podataka u vlastitom data centru
  • 2009. počinjemo sa primjenom virtualizacijskih rješenja (Vmware i hyper-V) na visoko dostupnim poslužiteljskim sustavima
  • 2010. dobivamo priznanje od tvrtke Mobotix za partnera godine
  • 2011. postajemo prvi ekskluzivni distributer za Cyberoam UTM sigurnosna rješenja
  • 2012. počinjemo sa implementacijom tehnologije brojača posjetitelja za naše partnere koji imaju maloprodajne trgovine
  • 2016. postajemo ekskluzivni distributer za Warpit i Touch and Rate
  • 2016. ITG Cloud Backup
  • 2016. slavimo 10 godina postojanja

Nastojimo biti u koraku sa suvremenim trendovima te koristeći najnaprednije tehnologije današnjice pronalaziti najbolja rješenja za postojeće i buduće klijente u svrhu poboljšavanja njihovog poslovanja.

Svoj poslovni uspjeh baziramo na kontinuiranom usavršavanju svojih znanja i profesionalnih vještina putem novih značajnih certifikata vodećih IT kompanija kao što su Microsoft, IDM, CISCO i dr. te ponudi usluga i proizvoda koji nude samo najkvalitetnija rješenja i inovacije proizašle iz sfere suvremene tehnologije. Zbog toga smo specijalisti za mrežnu i serversku infrastrukturu, te wireless, i "cloud" infrastrukturu.

S vremenom smo svoj fokus okrenuli prema tehnologijama koje se koriste kod pojedinih korisnika te ih uspješno implementirali u maloprodajni segment poslovanja. Kao primjere možemo navesti sustave evidencije radnog vremena, analitike prodaje prema posjećenosti trgovina, video nadzor poslovnica, sigurnost mrežne infrastrukture i sl. Zahvaljujući tome, danas smo specijalizirani ne samo za mrežnu i serversku infrastrukturu već i za rješenja koja olakšavaju poslovanje pojedinim korsnicima.

Uspješni poslovni rezultati te kontinuirani rast organizacije kroz proteklih 13 godina priznanje je i pokazatelj kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo. Orijentacija IT grupe prema usavršavanju i razvoju naših proizvoda te vlastitih usluga i inovacija ono je što nas razlikuje od ostalih.

Image

IT grupa d.o.o. - znanje :: inovativnost :: razvoj

Naziv:    IT Grupa d.o.o.         
Adresa:     Lošinjska ulica 5, 10000 Zagreb        
Telefon:    + 385 (0)1 2220 600
Fax:    + 385 (0)1 2220 610
E-mail:    info@it-grupa.hr
OIB:    80019116338
Matični broj:    02145456

 

Proizvodi i rješenja

Usluge

O nama