WARPIT- najjednostavniji alat za istraživanja (tržišta) koji ćete ikada koristiti!

Warpit je program za provođenje raznih vrsta istraživanja, razvijan više od 15 godina u suradnji sa stručnjacima iz različitih grana računarstva, marketinga, komunikacije i sociologije kako bi Vam pružio sve što Vam je potrebno za jednostavno i pouzdano istraživanje kreirano prema Vašim željama i potrebama. Kako bi bili sigurni da predstavlja najbolji mogući proizvod na tržištu Warpit je prošao niz testiranja kroz najzahtjevnije oblike istraživanja i projekata.

O njegovoj kvaliteti svjedoči činjenica da je primarni izbor za preko 500 agenata u 12 različitih zemalja diljem Europe među kojima su i neke od najveći istraživačkih agencija.

 

Dopustite nam da i Vama pokažemo da je Warpit puno više od dosadnog alata za istraživanje tržišta s kakvim ste se do sada susretali te da Vaše iskustvo u procesu istraživanja podignemo na novu, višu razinu te opravdamo Vaše povjerenje u Warpit kao najjednostavniji i najučinkovitiji alat za istraživanja.

 

Glavna prednost Warpita je u tome da je izuzetno fleksibilan i lako podržava cjelokupan istraživački proces ili pak pojedine faze koje su Vam potrebne za kvalitetno i ciljano istraživanje. Osim toga, Warpit podržava sakupljanje podataka na sve moguće načine - preko telefona, interneta ili pak na terenu. Nudi Vam izbor između 30 različitih tipova pitanja, različite vrste panela, nadzor nad radom anketara koji provode istraživanje putem upitnika te cijeli spektar drugih inovativnih mogućnosti koje su osmišljene da bi personalizirale vrstu i tijek istraživanja prema Vašim željama. Da bi to postigli Warpit ima tri glavne funkcije koje možete samostalno prilagođavati; Survey manager, Panel manager i Report manager, odnosno upravljanje anketama, panelima i izvještajima s istraživanja.

 

Warpit nudi novu razinu fleksibilnosti u kojoj Vam omogućuje konstantnu dostupnost rezultatima istraživanja , te njihovoj detaljnoj analizi. Osim toga, željene podatke putem opcije Report manager možete brzo i jednostavno predstaviti prema vlastitim željama putem interaktivne prezentacije koji se onda može objaviti na internetu u obliku widgeta.

 

Zahvaljujući svojim trima glavnim prednostima; jednostavnosti, fleksibilnosti i kvaliteti Warpit se u zadnjih 10 godina etablirao kao inovativan proizvod na europskom tržištu čime je zasluženo prisvojio etiketu brzorastućeg alata za provođenje istraživanja kojem se korisnici rado vraćaju, a onima koji ga tek trebaju otkriti je uvijek ugodno iznenađenje koje rado uvrštavaju u svoje poslovanje kako bi ga trajno i učinkovito unaprijedili.

Image

IT grupa d.o.o. - znanje :: inovativnost :: razvoj

Naziv:    IT Grupa d.o.o.         
Adresa:     Lošinjska ulica 5, 10000 Zagreb        
Telefon:    + 385 (0)1 2220 600
Fax:    + 385 (0)1 2220 610
E-mail:    info@it-grupa.hr
OIB:    80019116338
Matični broj:    02145456

 

Proizvodi i rješenja

Usluge

O nama